Vi kan hjälpa dig inom flera områden

Vi har mångsidig personal med en bred kompetens. De tjänster vi erbjuder inkluderar bland annat de nedan.

services_icon1

Målning

En av de tjänster som vi specialiserar oss på är målning. Vi kan både hjälpa dig med utvändig och invändig målning, inklusive fasadmålning. Våra målare kan få din bostad eller fastighet att se splitterny ut igen på nolltid. Dessutom använder vi oss bara av miljövänliga färger.

services_icon1

Tapetsering

Målning är inte det enda som vi kan hjälpa dig med när det kommer till dina väggar, utan vi hjälper dig även mer än gärna med tapetsering. Du behöver bara berätta för oss vilken tapetsering du är intresserad av, sedan sköter vi resten. I samband med detta kan vi även ge rådgivning kring både återförsäljare och materialval.

services_icon1.png

Renovering

Vi kan även bistå med olika renoveringstjänster. Detta kan handla om allt från en totalrenovering av hela din fastighet, till en renovering av din garderob, och allt där emellan. Vi lämnar garanti på alla våra arbeten och ser alltid till att specialdesigna projekten efter dina önskemål.

services_icon1

...och mycket mer!

Som erfaret byggföretag kan vi ta hand om det mesta inom bygg, utöver de tjänster vi nämnt ovan. Det kan handla om nybyggnationer, tillbyggnationer, rivningsarbeten, fasadarbeten och mycket mer. Oavsett om du vill lägga ny altan eller bygga ett nytt hus från grunden kan du alltså höra av dig till oss!