Om oss

Vi är experter inom fasadmålning! Oberoende av om du behöver en ommålning av ditt hus eller villa eller du är en kund med större fastighet har du kommit rätt. Vi kan hjälpa dig med din fasadmålning oavsett egendomens storlek och grund.

Vi är specialister inom takläggning och underhåll! Vi äger våra byggställningar vilket underlättar för dig som kund samtidigt som det innebär en lägre kostnad. Anlitar du oss behöver du inte hyra in byggställningar.

Alla uppdrag är viktiga, därför skräddarsyr vi alla våra offerter. Ring och tala om för oss vad du behöver hjälp med. Vi bestämmer tid och datum för en besiktning som är grunden för våra kostnadsfria offert. Våra erbjudanden innehåller aldrig dolda kostnader.

Vi håller hög kvalité tack vare vårt kunniga team. Att endast arbeta med välutbildade och serviceorienterade kollegor är ett måste. Vårt mål är att leverera ett perfekt resultat oavsett vilket uppdrag vi är anlitade för. Ett perfekt resultat skapas endast med ett perfekt team. Det är även orsaken till att vi alltid strävar efter att hålla en god teamkänsla inom vårt företag.

En bra kund är en nöjd kund brukar man säga. Detta tror vi på och den sentensen är grunden till vår affärsidé – att ha tillfredsställda kunder som gärna återkommer till oss.

Vi står för trygghet, kunskap och service! Vi garanterar ett gott resultat och arbetar med kunnig och välutbildad personal.

Vill du bli övertygad? Ring oss! Det ser vi fram emot.