Fasadmålning fasad Stockholm

Varför är fasadmålning viktigt?

När det kommer till olika typer av måleriarbeten är fasadmålning definitivt en av de viktigaste. Oavsett vilken typ av byggnad det gäller är fasaden trots allt det första man som besökare kommer att lägga märka till. Det spelar ingen roll hur fin insidan är, om fasaden inte också är det kommer man att få ett dåligt första intryck av byggnaden. Det är därför mycket viktigt att denna är fin.

Det gamla uttrycket ”Det är utsidan som ger insidan en chans”, gäller med andra ord i allra högsta grad när det kommer till byggnader. Med en nymålad fasad ser din fastighet både fräschare och mer välkomnande ut. Detta leder inte bara till att du och dina grannar får ett trivsammare område att vistas i, det driver även upp värdet på fastigheten. Att måla om fasaden är en av de bästa investeringarna som går att göra när du vill att din bostad ska öka i värde. En snygg fasad har alltså många fördelar, och du kan alltid försäkra dig om att fasaden är i toppskick genom att anlita oss för din fasadmålning. Vi ser fram emot att du hör av dig till oss så att vi kan ge dig precis den hjälp som du är ute efter!

Vi bryr oss om miljön

När du anlitar oss för fasadmålning kan du också räkna med att vi alltid kommer att använda oss av miljövänliga färger och produkter. Anledningen till det är förstås att vi vill kunna vara med och dra vårt strå till stacken när det kommer till att bekämpa klimatförändringarna. Utöver att miljövänliga färger har positiv inverkan på miljön är de även bra för vår hälsa. Med våra klimatsäkrade färger behöver varken du eller våra medarbetare oroa sig för farliga kemikalier. Idag har forskningen kommit så långt inom klimatvänliga produkter att de håller minst lika hög standard som de förlegade, miljöfarliga varianterna. Resultatet kommer alltså stå sig under många år framöver och klarar det svenska klimatet utan problem.

Att använda oss av miljövänliga produkter är inte heller det enda sättet som vi arbetar för miljön. Vi är nämligen även ett företag som gör allt som står i vår makt för att ha så låga utsläppsnivåer som möjligt. Just därför använder vi oss i största möjliga mån av el- och hybridbilar.

Fasadmålning hus Stockholm

Vi är baserade i Södertälje

Vi är ett företag som har vårt kontor i Södertälje i Stockholm. Stångarö 2 är vår fullständiga adress. Du är självklart varmt välkommen att komma och hälsa på oss om du befinner dig i närområdet. Meddela oss dock gärna på förhand så att vi kan försäkra oss om att någon av oss kommer att finnas på plats för att ta emot dig, då kan vi även passa på att bjuda på en kopp kaffe. Vi ser fram emot ditt besök!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify