Varför är en fasadmålning extra viktig?

När det kommer till olika typer av måleriarbeten är fasadmålning definitivt en av de viktigaste. Oavsett vilken typ av byggnad det gäller är fasaden trots allt det första man som besökare kommer att lägga märka till. Det spelar ingen roll hur fin insidan är, om fasaden inte också är det kommer man att få ett dåligt första intryck av byggnaden. Det är därför mycket viktigt att denna är fin. Det kan du försäkra dig om att den är genom att anlita oss för din fasadmålning. Vi ser fram emot att du hör av dig till oss så att vi kan ge dig precis den hjälp som du är ute efter.

Vi bryr oss om miljön

När du anlitar oss för fasadmålning kan du också räkna med att vi alltid kommer att använda oss av miljövänliga färger och andra produkter. Anledningen till det är förstås den att vi vill kunna vara med och dra vårt strå till stacken när det kommer till att bekämpa klimatförändringarna.

Att använda oss av miljövänliga produkter är inte heller det enda sättet som vi gör det på. Vi är nämligen även ett företag som gör allt som står i vår makt för att ha så låga utsläppsnivåer som möjligt. Just därför använder vi oss i största möjliga mån av el- och hybridbilar.

Vi är baserade i Bandhagen

Vi är ett företag som har vårt kontor i Bandhagen, Stockholm. Harpsundsvägen 44, 1201, är vår fullständiga adress. Du är självklart varmt välkommen att komma och hälsa på oss om du befinner dig i närområdet. Meddela oss dock gärna på förhand så att vi kan försäkra oss om att någon av oss kommer att finnas på plats för att ta emot dig. Vi ser fram emot ditt besök!