Våra tjänster

Behöver du måla om ditt hus eller letar du efter en takläggare? Bra! Då har du kommit rätt. Vi erbjuder tjänster inom fasadmålning, takläggning och takunderhåll.

Vår vision är att ständigt utvecklas och kunna erbjuda helhetslösningar för dig som äger hus eller villa. Oftast behöver du som husägare hjälp både med ommålning och takunderhåll. Därför har vi satsat på att samla ett kunnigt team av erfarna medarbetare med specialkompetenser både inom målning och tak.

Vi strävar efter att skräddarsy våra tjänster efter dina behov. Att du som kund blir nöjd med vårt arbete är och har alltid varit vårt främsta mål.

Vad behöver du hjälp med? Ring och berätta! Vi är säkra på att vi kan hjälpa till!

Fasadmålning och takunderhåll

Vi har lång erfarenhet inom fasadmålning av olika ytor. Att måla ett trähus till exempel kräver stor kunnighet då ytan fordrar speciell behandling för att målarfärgen ska hålla. För oss handlar inte fasadmålning endast om estetik utan vi strävar efter att ge ditt hus ett hållbart mögelskydd.

Att lägga om tak eller underhålla ett redan befintligt sådant kan kännas som ett tufft arbete. Och det är det. Vi erbjuder dig kvalitativa tjänster inom takläggning, taktvätt och byte av tegelpannor.

Vårt team består av medarbetare som har gått specialutbildningar inom snickeri och måleri vilket garanterar dig ett förstklassigt resultat.

Välkommen till oss! Vi ser fram emot att se dig som vår nästa kund!