Fasadmålning – vi gör det exemplariskt

En fasadmålning kräver kunskap, tålamod och stor förståelse av vad ett hus eller en fastighet behöver. Vi gör exemplariska fasadmålningar tack vare vår långa, gedigna erfarenhet inom området. Denna erfarenhet kommer till dig i form av trevliga specialister som vet exakt hur de ska gå tillväga för att få ett perfekt resultat.

Vi är nöjda bara när du är nöjd som kund och därför strävar vi efter att leverera en snygg fasad oavsett fastighetens specifika egenskaper. En fasadmålning skapar trivsel och ger den rätta känslan samtidigt som den fungerar som skydd mot röta och mögel.

Rätt färg för rätt hus

Hur vill du att ditt hus ska se ut? Satsar du på en klassisk röd färg som de flesta svenska stugor har eller är det något mer modernt du är ute efter? Oavsett vad du funderar på så kommer vi att skräddarsy vår fasadmålning efter dina önskemål.

Dessutom är vi glada att ge dig tips och råd om vad som skulle passa just ditt hus. Innan vi påbörjar vårt arbete kommer vi att inspektera huset och se vilken färg din fasadmålning ska ha. Handlar det om ett trähus kommer vi att behöva planera vårt arbete noga då en målning av obehandlat trä eller tidigare målat sådant kräver mer tid än annan grund.

Behöver ditt hus målas om eller vill du bara fräscha till det och skapa en modernare look?

Ring oss gärna och berätta om dina planer så hjälper vi till!